Policia “zbarkon” në Vlorë, disa të arrestuar

Mbrëmjen e sotme në qytetin bregdetar të Vlorës policia ka ngritur disa pika postblloku në zona të ndryshme të qytetit për të kontrolluar hyrjet dhe daljet.

Në objektiv kanë qenë personat e shpallur në kërkim, ata që lëvizin me armë, por edhe të tjerë që mund të thyejnë masat e arrestit të gjykatave. Nga informacionet e para raportohet se janë ndalur disa persona për vepra të ndryshme penale.

Pak ditë më parë në Vlorë u ekzekutua në mes të ditës

, ndërsa ngjarja ende nuk është zbardhur./


Shtuar 14.05.2021 23:48