Në nder të Princit Philip, Mbretëresha Elizabeth nxjerr në treg pijen e preferuar të tij

Një birrë mbretërore sapo ka dalë në treg, pasi Mbretëresha Elizabeth lançoi birrën e e prodhuar nga bimët e rritura në pasurinë e saj Sandringham në Norfolk, Angli.

Dy lloje janë hedhur në treg, sipas raporteve të ndryshme të lajmeve. E para, një e hidhur tradicionale angleze e filtruar, e cila kushton 3.99 £ për shishe sipas The Times, dhe ka 4.3% ABV. E dyta është një IPA e artë që vjen pak më e fortë me 5% ABV .

Philip nuk flinte në darkë pa konsumuar një birrë, ndaj puna e parë me të cilën Elizabeth u angazhua ishte pikërisht kjo.

Birraria Barsham do nxjerrë shishet e reja me etiketën Windsor dhe lënda e parë, si elbi organik, ashtu edhe uji i pusit janë marrë nga Sandringham, aty ku Mbretëresha dhe Princi Philip bënin pushimet.


Shtuar 10.05.2021 09:59