LSDM: Shumica parlamentare në proces rritjeje

 LSDM vlerëson se shumica stabile parlamentare do të ishte në interes të qytetarëve, ndërsa i pyetën deputetët e partive opozitare VMRO-DPMNE, Aleancën për Shqiptarët dhe të Majtën: çfarë kanë kundër që punëtorëve, që të fitojnë të dielën si ditë jo pune?

Pse bllokohen ndryshimet ligjore me të cilat 4.700 nxënës do të merrnin vendime pune, apo propozimligjin për shlyerjen e kamatave për 150 mijë qytetarë.

Ndërsa sipas tyre opozita me siguri do të bllokojë edhe rritjen e pagës minimale në 18 mijë denarë nga janari 2022. Opozita nuk kujdeset për të drejtat e punëtorëve, thonë nga LSDM./zhurnal


Shtuar 20.11.2021 18:24