Kjo është mënyra e thjeshtë për të larguar një nga njollat më të zakonshme nga rrobat

Një nga aksidentet e vogla më të zakonshme që mund t’ju ndodhë është që ju bie kafe, madje edhe pika.

Gjërat janë pak më të bezdisshme nëse bie mbi një pëlhurë si divani. Kjo, pra, është frika e shumicës së njerëzve, se mos ka ndonjë gjurmë nga kafeja e cila edhe nëse pastrohet me detergjent lë pas një njollë të verdhë. Por ka një mënyrë të thjeshtë për të shmangur këtë njollë.

Herën tjetër që ju ndodh, zhytni pëlhurën në uthull, ose nëse është një qilim hidhni një sasi për t’u njomur dhe më pas pastroni vendin me një furçë të zhytur në ujë dhe kripë.

Njolla do të largohet dhe nuk do të lërë asnjë shenjë të verdhë pas. Rezultati është padyshim mbresëlënës!


Shtuar 31.07.2023 20:59

Tags: ,