Kërcënoi të hedhë veten në erë, policia ekzekuton gruan në Paris

Një grua ka përhapur terror në një stacion treni në Paris, ku ka kërcënuar duke tentuar të hedhë vetën veten në erë.

Policia e Parisit ka hapur zjarr, duke e qëlluar. Menjëherë ka nisur evakuimi i zonës.

Autoritetet kanë rritur nivelin e sigurisë pas kërcënimeve të kohëve të fundit në Francë. Bëhet me dije se gruaja ishte e mbuluar dhe në momentin kur kërcënoi të hidhej në erë ka thirrur: “Allahu akbar”.

Niveli i alarmit për terrorizmin është rritur në Francë, për shkak të frikës se lufta dhe dhuna nga Lindja e Mesme do të përhapen në Evropë.


Shtuar 31.10.2023 12:02