5 shenja të qarta se ai ka një TË DASHUR!

Dyshoni se parteri juaj po ju tradhton dhe ju fsheh gjëra që ju nuk duhet t’i bëni?

Nëse nuk jeni të sigurt nëse keni të drejtë, ka shenja që tregojnë qartë se partneri juaj ka një dashnore.

Mund ta keni të vështirë t’ia pranoni vetes, por është më mirë ta zbuloni me kohë, shkruan albeu.com.

1. Vrojtojeni mirë

Ballafaqimi me një partner jobesnik shpesh nuk ndihmon shumë. Mos e humbni energjinë në diskutime maratonë. Është më mirë ta ktheni dhomën e gjumit në një strehë të qetë.

Për ta kapur në flagrancë një shkelës bashkëshorti, ai duhet të besojë se stuhia është qetësuar dhe se ju nuk dyshoni më në të. Nëse ai luan një partner besnik, ju po luani një person naiv dhe pretendoni se i besoni atij dhe se gjithçka është në rregull. Megjithatë, për javët e ardhshme, mbani një sy të ngushtë se si ai ju trajton.

2. Ai fshihet ndërsa është në telefon

Ai gjithmonë u është përgjigjur telefonatave para jush dhe tani po ju bën të kuptoni në mënyrë të sikletshme se ka nevojë për privatësi. Sapo paraqiteni, ai shkon të flasë në një dhomë tjetër. Kohët e fundit nuk shkon askund pa telefon, madje as në tualet.

Është e mundur që në telefon të ketë prova se ai po ju tradhton . Për të larguar ose konfirmuar dyshimet tuaja, megjithëse nuk është etike, hidhini një sy telefonit të tij.

3. Dilni shumë shpesh nga shtëpia

Ai befas mbytet nga puna dhe kthehet natën vonë në shtëpi. Herë pas here, ai del fshehurazi nga shtëpia me justifikime qesharake dhe naive dhe kalon gjithnjë e më shumë kohë jashtë, gjoja në shoqërinë e vjetër. E gjithë kjo nuk është shkak për alarm.

Por nëse ai nuk ju fton kurrë në shoqërinë e tij dhe kur ju sugjeroni të shkoni edhe ju, ai nxjerr nga mëngët një përgjigje të gatshme se përse dëshiron ende të shkojë vetëm, ju keni arsye të forta për të dyshuar.

4. Shkakton grindje me qëllim

Shumë shkelës të kurorës provokojnë qëllimisht një debat vetëm që të mund të përplasin derën në mënyrë demonstrative dhe të largohen nga shtëpia. Nëse partneri juaj e ka përdorur këtë recetë kohët e fundit, përpiquni ta ndiqni pa u vënë re për të kuptuar se ku po shkon pas zënkave gjithnjë e më të shpeshta me ju.

5. Kthehet vonë në shtëpi dhe i shmanget seksit

Edhe pse asgjë e jashtëzakonshme nuk ka ndodhur, ai është kthyer vonë në shtëpi së fundmi. Në vend që të zemëroheni, “bombardojeni” partnerin tuaj me butësi. Meshkujt e duan seksin spontan, por nëse partneri juaj ju refuzon me inat, ka mundësi që të ketë qenë diku para se të kthehej në shtëpi. /albeu.com/