Goditi 12 herë me thikë pronarin italian të shtëpisë, reagon për herë të parë shqiptarja

Mide Ndreu, shqiptarja që vrau pronarin 68-vjeçar të shtëpisë ku ajo punonte si pastruese në Itali treguar në mënyrë të detajuar se si ka ndodhur ngjarja.

Shqiptarja u shpreh se i moshuari kishte nisur ta ngacmonte qysh më herët, por ajo kishte nevojë për para dhe po vijonte ende punën.

Ajo ka shtuar gjithashtu se e kishte kundërshtuar të moshuarin gjatë momenteve që ky i fundit e ngacmonte duke i thënë se nuk dëshironte marrëdhënie me të, por sipas saj ai nuk dinte të ndalej.

Ajo shtoi se i moshuari kishte marrë një thikë nga lavamani duke e drejtuar në drejtim të Ndreut dhe më pas e kishte tërhequr atë në divan.

Më pas ajo shtoi se i ka marrë thikën duke e qëlluar 12 herë rresht në inat e sipër.

Ndreu deklaroi se burri i saj kishte ndonjë punë të rastësishme që prej fillimit të pandemisë. Vetë bashkëshorti i saj ka deklaruar se asnjë anëtar i familjes nuk ishte në dijeni të faktit që i moshuari italian e ngacmonte vazhdimisht.

Mbrojtja e gruas shqiptare ka kërkuar që ajo të qëndrojë në arrest shtëpie për shkak se vuan nga disa probleme shëndetësore që mund të shkaktojnë vështirësi në përballimin e izolimit./albeu.com/


Shtuar 22.12.2021 16:06