Berisha apelon në KAS vendimin e KQZ për të mos e regjistruar në zgjedhje, kërkon dhe pezullimin e vendimit për PD e Alibeajt

Ish-kryeministri Sali Berisha ka apeluar në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve (KAS) vendimin e KQZ-së për të mos regjistruar PD-në e tij në zgjedhjet e 14 majit.

Gjithashtu, në dokumentin e dorëzuar, kërkohet që të pezullohet vendimi për regjistrimin e PD-së së Enkelejd Alibeajt.

Kujtojmë se të shtunën, 18 mars 2023, KQZ regjistroi në zgjedhje PD e Alibeajt. Gjithashtu regjistroi edhe koalicionin “Bashkë Fitojmë”, por la jashtë siglën e PD-së e Berishës.


Shtuar 20.03.2023 16:25