Aksion në brigjet e detit Jon në Vlorë, zbulohen 310 predha luftarake (FOTO LAJM)

Ndërtesa e bazës së Zhytësve Pluto , e shoqëruar nga Grupi i Zhytësve “Mesdheu” zhvilluan së bashku një aksion në bregdetin e Vlorës për t’a pastruar atë nga mbetjet luftarake.

Ky aktivitet i fundit bëri të mundur në veçanti zbulimin dhe nxjerrjen e 310 municioneve luftarake të kalibrave të ndryshëm, duke kontribuar në shpërbërjen e gjirit të Vlorës, një vend i rëndësishëm turistik, siguria e të cilit është përmirësuar në këtë mënyrë.

Ky bashkëpunim i frytshëm bën të mundur parashikimin e ndjekjes së aktiviteteve me interes të përbashkët me rastin e ndalesave të rradhës të Marinës Kombëtare në Shqipëri./albeu.com


Shtuar 6.07.2021 08:15