Betohen deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës

Janë betuar deputetët e legjislaturës së VIII tw Kuvendit tw Kosovës.

114 deputetët e rinj kanë nënshkruar betimin para se të nis zgjedhja e kryetarit dhe nënkryetarëve.

 

 

Në sallë mungojnë gjashtë deputetë për arsyeje ende të panjohura./


Shtuar 22.03.2021 11:39