Aktorja e imiton LIVE në emision, si reagon Adelina Ismaili (VIDEO)

Aktorja e njohur kosovare Teuta Krasniqi e ka imituar këngëtaren Adelina Ismaili në emisionin e saj. E ftuar në emisionin e Adelinës ka thënë se ka dashur të bëhet këngëtare si Adelina.

“Kur jam kanë e vogël krejt kemi pas idol Adelinën. Edhe e mbaj mend kasetën “do të bëhemi milioner”, A don ta këndoj. A don me koreografi?”, i ka thënë Teuta Adelinës dhe ka filluar ta këndojë këngën e saj.

Kjo e ka emocionuar shumë Adelinën.Këngëtarja ka treguar se çdo ditë e ka imituar këndimin dhe kërcimin e Adelinës.“Aq e njohur jam bërë në mahallë sa më kanë ftu në ditëlindje më ka thirrë e kam këngu edhe e kam ba koreografinë. Unë kam dashtë mu kanë Adelina. Edhe sot i di ato këngë. Ti ke qenë inspirim për krejt. Unë prej atëherë e kam ditë që kam dashtë me qenë në skenë”, tha Teuta.


Shtuar 8.11.2021 12:50