Kiara i kërkon kohë Luizit: Nuk e kanë shansin të rrijnë të gjithë me mua

Pas bisedës që ka bërë Luizi me Kristin, ku ky i fundit i tha se po “luan me ndjenjat e tij”, Luizi ka pasur një diskutim më Kiarën.

Kiara është nervozuar për faktin që Luizi nuk ka besim tek ajo, edhe se theksojmë se në asnjë moment

Kiara nuk ka shprehur ndjenja për të. Në vend që të largohet, Kiara i ka kërkuar atij kohë për të reflektuar pasi është shumë selektive me zgjedhjet e saj dhe jo çdokush mund të shoqërohet me të.

Ajo i tha Luizit që t’i lërë kohë të mendohet për raportin midis tyre, pasi jo çdo gjë është ashtu siç duket, ndoshta duke nënkuptuar që ka pëlqim ndaj tij, por i duhet kohë të krijojë ndjenja apo një marrëdhënie stabël.

Kiara diskutoj me Luizin edhe për shqetësim që po e mundonte atë përsa i përket bisedës me Kristin.

Ajo e qetësoj duke i thënë që mos t’i kushtonte vëmendje opinioneve të banorëve të tjerëi lidhur me situatën që është krijuar midis tyre, ndërsa i vuri në dukje faktin që pavarësisht zhgënjimit që ajo përjetoi nga “gënjeshtra e atij”, prap ulet dhe bisedon me të.

Edhe njëherë tjetër, Kiara përsëriti faktin që disa gjëra vetëm ndihen me zemër dhe nuk shpjegohen dot me fjalë.