Zbulo ç’thuhet për ty, nga mënyra si fle gjumë! (FOTO LAJM)

Besojeni ose jo, ne kalojmë 1/3 e jetës duke fjetur. Sipas një studimi me mbi 2000 njerëz nga Slumber Clound, ana e shtratit se ku flemë ndikon në personalitetin tonë. Studimi tregoi se njerëzit që flenë në të majtë, pëlqejnë muzikën e vjetër dhe filmat dramë. Nga ana tjetër, njerëzit që zgjohen djathtas kanë më shumë gjasë të preferojnë muzikën rock dhe filmat aksion.

Shtuar 18.06.2021 09:44