Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      132.11
      1.1193
      61.574
      1.0851
 
      118.03
      0.8934
      55.010
      0.9694
 
      0.0076
      0.0085
      0.0067
      0.0082
 
      0.0162
      0.0182
      0.0143
      0.0176
04:59 - 24/06/2017
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
Zidane dhe Mbappe takohen fshehtas, tekniku i premton diçka lojtarit

Zinedine Zidane dhe Mbappe janë takuar në një takim të fshehtë sipas L'EQUIPE . Takimi sipas mediave franceze ka ndodhur vetëm për një arsye. Arsyeja është që Mbappe të jetë i qetë pasi të zgjedhë

 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.