Kush është socialistja me dyfishin e votave të Ramës në Konispol

Vazhdon numërimi i votave në Konispol. Deri më tani, socialistja Anila Denaj ka marrë më shumë vota se vetë kryeministri Edi Rama.

Rikujtojmë se në qarkun e Vlorës Rama është rënditur I 8-ti dhe Denaj ishte rënditur e 8-ta.

Kandidatët e PS-së në KZAZ 90 në Konispol janë:

Anila Denaj 626

Niko Kuri 471

Edi Rama 267

Kandidatët e PD-së në KZAZ 90 në Konispol janë:

Ina Xhupa 452

Joel Dine 450

Bujar  Leskaj 89

Qarku Korçë

Ndërsa në Korçë në Partinë Demokratike numrin më të lartë të votave deri në këto momente e ka marrë një emër  i ri për këtë parti politike, Marjeta Halili me 1667 vota, duke lënë pas edhe Edmond Spahon me 74 vota, apo Ervin Salianjin me 84 vota.

Votat përfundimtare të kandidatëve të PS-së janë:

Eni Zake 54

Blerina Gjylameti 39

Ilirjan Pendavinji 11

Ilir Topi 30

Oltav Xhaçka 2762

Niko Peleshi 100

Edlira Bode 19

Bledi Como 21

Besa Spaho 3

Dhora Shkëmbi 4

Arjan Jaupllari 84

Vasil Sterjovski 48

Votat përfundimtare të kandidatëve të PD-së janë:

Edmond Spaho  74

Sorina Koti  18

Ervin Salianji  84

Bledion Nallbati  22

Seladin Jakupllari  30

Marjeta Halili  1667

Andrea Mano  35

Alfred Gega  12

Soela Myrtollari  32

Erion Haruni  5

Andrea Simaku  7

Anila Hysenbegasi  11

 

Shtuar 27.04.2021 14:11