Apple njofton konferencën e zhvilluesve WWDC

Konferenca e zhvilluesve të Apple do të zhvillohet vetëm në internet në 2021.

Për shkak të pandemisë së coronavirusit, Apple do të mbajë konferencën e saj të zhvilluesve WWDC në një format në internet për të dytin vit radhazi.

Me një afat nga 7 deri në 11 qershor, ai duhet të zgjasë disa ditë si zakonisht, siç njoftoi Apple të martën.

 

Kompanitë e mëdha të teknologjisë tradicionalisht përdorin konferencat e tyre me disa mijëra zhvillues dhe gazetarë pjesëmarrës për të prezantuar produkte të reja dhe për të dhënë një vështrim mbi strategjinë e ardhshme.

Edhe pse një biletë për në Konferencën për Zhvilluesit në të gjithë botën (WWDC) kushtoi për herë të fundit 1,600 dollarë, interesi i zhvilluesve për konferencën e Apple është zakonisht aq i madh sa pjesëmarrja tërhiqet me shorte.

Ashtu si vitin e kaluar, versioni online do të jetë falas dhe i arritshëm për të gjithë zhvilluesit.

Në konferencë, Apple do të tregojë funksionet e para të softuerit të ardhshëm të pajisjeve të saj.


Shtuar 31.03.2021 13:44