Serie A konfirmon datat për ndeshjet e mesjavës dhe pushimet ndërkombëtare në sezonin 2021/22

Serie A ka konfirmuara datat për pesë raunde të mesjavës dhe pesë pushime ndërkombëtare për edicionin 2021/22.

Liga italiane lëshoi ​​datat për sezonin e ardhshëm përmes një njoftimi për shtyp, pasi sezoni i ri fillon më 22 gusht dhe përfundon më 22 maj, 2022.

 

Asambleja konfirmoi më parë se lista e ndeshjeve do të paraqitet e plotë më 14 korrik.

 

2021-22 është afër të fillojë dhe do të përfshijë pesë pushime ndërkombëtare dhe pesë raunde të mesjavës, siç renditen më poshtë.

Raundet e mesjavës në Serie A 2021-22:
E mërkurë, 22 shtator 2021

E mërkurë, 27 tetor 2021

E mërkurë, 1 dhjetor 2021

E mërkurë, 22 dhjetor 2021

E enjte, 6 janar 2022

Pushimet ndërkombëtare në vitet 2021-22:

E Diel, 5 Shtator 2021

E Diel, 10 Tetor 2021

E Diel, 14 Nëntor 2021

E Diel, 30 Janar 2021

E Diel, 27 Mars 2022.


Shtuar 13.07.2021 10:00

Tags: ,