Moggi: Ja sa e pagova Raiolën për Nedved, Emerson dhe Ibrahimovic në Juve (VIDEO)

Ish-menaxheri i përgjithshëm i Juventusit, Luciano Moggi foli për report reth fitimeve dhe humbjeve të klubve.

Duke parë hetimin që ka nisur për Juvenai për Report ai tha:

“Në futboll ka dy agjentë shumë të fuqishëm, Mendes dhe Raiola. Prokurorët nuk i dëmtojnë klubet, ata janë klubet që dëmtojnë veten kur nuk dinë të sillen. Për shembull, unë i dhashë vetëm një milion euro Raiolës për të sjellë Nedved, Emerson dhe Ibrahimovic në Juve”. /albeu.com/


Shtuar 4.12.2021 14:44