Kukësi drejt privatizimit të plotë, Bashkia nxjerr aksionet e veta në shitje

Privatizimi i plotë i klubeve të futbollit është një proces që duhet të ishte bërë me kohë dhe në vendin tonë për momentin ka një ligj që i detyron bashkitë t’i nxjerrin në shitje.

Disa prej tyre i kanë nisur procedurat, sikurse ka bërë edhe Bashkia e Kukësit. Panorama Sport shkruan se me 4 prill do të zhvillohet ankandi për 12.5 % të aksioneve të Futboll Klub Kukësi.

Ankandi nis me vlerën fillestare të 65 milion lekëve të vjetra. Bashkia do të presë ofertat, që të “çlirohet” përfundimisht nga Futboll Klub Kukësi.

Shtuar 16.03.2022 10:13