Emrat për merkaton: Nedved dhe Raiola në tavolinë

Marrëdhënia mes nënpresidentit të Juventusit, Pavel Nedved, dhe ish-agjentit të tij, Mino Raiola, bazohet në një lidhje njerëzore më shumë se të konsoliduar, marrë nga La Gazzeta dello Sport.

Ka vlerësim dhe respekt të ndërsjellë, dhe me kalimin e kohës i ka dhënë Juventusit mundësinë të vlerësojë disa operacione para klubeve të tjera të mira, me pak fjalë, të ketë atë diferencën e vogël të avantazhit në reflektime, për shkak të një të thjeshtë por lidhje e drejtpërdrejtë efektive.

Darka në qendër të Torinos – e dëshmuar nga Gazzetta.it -ishte ideja e zakonshme e asaj që mund të ndodhte në seancat e ardhshme të tregut (midis janarit dhe verës së ardhshme) rreth lojtarëve të shumtë të Raiolës. /albeu.com/

 


Shtuar 14.12.2021 17:59