Arrestohet ish-sulmuesi i Skënderbeut, dyshohet për trafikim të njerëzve

Sulmuesi i Prishtinës, Oto Xhon, është arrestuar nga kosovare, për arsye se dyshohet për trafikim njerëzish.

Sipas deklaratës së policisë, nigeriani është arrestuar dhe pas marrjes në pyetjeve është dërguar në paraburgim.

Oto Xhon ka luajtur gjithashtu dhe për Skënderbeun në sezonet 2018-19 dhe 2019-20.