Këto janë dy banoret e “BBV Kosova” që falen brenda shtëpisë së famshme

“Big Brother VIP Kosova” ka tashmë disa ditë që ka nisur dhe vëmendja për këtë show sa vjen dhe po shtohet.

Së fundmi, ka qenë Edona James ajo e cila ka drejtuar gishtin nga Shqipe Hysenaj, duke hedhur dyshimet se ajo po i falë pesë vaktet e namazit brenda shtëpisë.

Megjithatë kur ajo vet personalisht e ka pyetur Shqipen mbi këtë çështje, e njëjta i është përgjigjur me jo.

Sido që të jetë, numri i banorëve që falen përbrenda mesa duket nuk është një, por dy.

Telegrafi ka mësuar nga burimet e afërta se Shqipja dhe Monika janë dy prej vajzave të shtëpisë që kryejnë rite fetare përbrenda shtëpisë së BBVK.

Ato kanë shprehur dëshirën që në javët e para të mos transmetohet momenti i faljes. Vajzave u është caktuar një ambient i përbashkët në dhomën e makijazhit për këtë çështje.


Shtuar 12.11.2023 13:44