“Të duket sikur Ledioni është ofendues ndonjëherë?” Çfarë mendon Klea huta për Ledion Liçon

Klea Huta ka dhënë opinionin e saj për programin më të ndjekur televiziv “Big Brother” .

Këngëtarja ka zhvilluar në “Ask me a question” në Instagramin e saj dhe një nga pyetjet për të ka qenë pikërisht lidhur me BBV e specifikisht notat ‘sarkastike’ të moderatorit Ledion Liço.

“Të duket sikur Ledioni është ofendues ndonjëherë? Herën e kaluar tha ‘kor zhabash’. Të gjithë thonë që ai nuk po bën asnjë gabim.” – shkruan ndjekësja, pyetje së cilës Klea i është përgjigjur duke shprehur vlerësimin e saj për moderatorin që tashmë duket se ka ‘rrëmbyer’ zemrat e publikut me stilin e tij të prezantimit.


Shtuar 27.02.2024 16:48