Si u bë qeni shkak i prishjes së martesës 25 vjeçare të Sylvester Stallone (FOTO LAJM)

Miku më i mirë i burrit u kthye në makthin më të keq të gruas.

Jennifer Flavin bëri kërkesë për divorc pasi ajo dhe Sylvester Stallone patën një grindje masive për Rottweiler-in e tyre të ri, thanë burimet për TMZ të mërkurën.

Stallone, 76 vjeç, me sa duket e donte qenin, emri i të cilit është Dwight, për “mbrojtje për familjen e tyre”. Megjithatë, Flavin nuk ishte dakort për të shtuar një qen tjetër në familje.

Në vend që të bënin kompromis, ata “qëndruan ashpër në pozicionet e tyre”.

Argumenti i qenve supozohet se çoi në “një debat jashtëzakonisht të ashpër që solli çështje të tjera” në martesën e tyre.

Fatkeqësisht për Flavin, dhe martesën e tyre, ylli i “Rocky” fitoi argumentin dhe përdori qenin për të promovuar shfaqjen e tij të re, “Tulsa King”, duke e emëruar atë sipas emrit të personazhit të tij.

Qeni tjetër i Stallone, Butkus, i famshëm nga filmi “Rocky”, mund të ketë qenë gjithashtu një faktor në problemet e tyre martesore pasi ai mbuloi një tatuazh të madh të fytyrës së gruas së tij me një foto të qenushit.

Më 19 gusht, Flavin paraqiti kërkesën për divorcin e martesës së tyre 25-vjeçare në Palm Beach County, Fla., sipas Page Six.

Dokumentet e gjykatës të marra nga Page Six deklarojnë se martesa “ka marrë fund dhe nuk mund të kthehen më” dhe theksohet se Flavin po kërkon që pasuritë të “ndahen në mënyrë të barabartë” midis tyre.

Stallone u martua me Flavin në maj 1997, gati 10 vjet pasi u takuan në një restorant