Shtyhet Big Brother, finalistët marrin nga 10 mijë euro

Finalja e Big Brother Vip do të shtyhet.

Në shtëpinë e Big Brother Vip kanë arritu tre zarfa, një i kuq i zi dhe i bardh.

Të tre ishin suprizë për banorët të cilët i dëgjuan këto për herë të parë.

Zarfi zi kishte në përmbajte shtyerjen e finales nga 14 janar me 18 shkurt

Zarfi i kuq -10 mije euro per cdo finalist, si dhe zarfi i bardh biletat e kthimit.


Shtuar 1.01.2022 20:52