Sa kushtoi veshja e Françeskës në ‘Prime-n’ e djeshëm?

Dihet tashmë! Përveç dinamikave dhe debateve të krijuara përgjatë qëndrimit të saj në shtëpinë e ‘BBV3’, Françeska do të mbahet mend dhe për look-un e saj tepër të kuruar në çdo ‘Prime’.

Konkurrentja kurohet për çdo spektakël “kokë e këmbë” dhe veshja që përzgjedh nuk është e një çmimi modest.

Në spektaklin e djeshëm, banorja është paraqitur me një look elegant dhe të bukur, ku look-u total i saj ka kushtuar plot 3588€, përfshirë këtu fustani i markës Alessandra Rich 2250€, këpucët Amina Muaddi 990€ dhe vathët e po të njëjtës markë si fustani plot 348€.


Shtuar 24.04.2024 11:21