Një tjetër banore bie përtokë, çfarë po ndodh në Big Brother? (VIDEO)

Teksa po realizonin provën javore ka ndodhur kjo situatë.

Prova e kësaj jave për banorët është të përqafohen duke vallëzuar në ritmin e një këngë për festat e fundvitit.

Pasi bashkohen dhe nisin të vallëzojnë së bashku në minutën e fundit Monika rrëzohet.

Duke u bazuar në video, ajo bie në duart e Antonelës ku kjo e fundit lëshon një britmë dhe nuk dihet se çka ndodhi më pas.

Kujtojmë se, javë më parë Fifit i kishte ndodhur kjo gjë të cilës i ra të fikët gjatë transmetimit live.

Shiko videon dhe shih momentin kur Monika bie në tokë.


Shtuar 9.12.2021 22:54