Lumbardhi: Fitoren në “Big Brother Vip” ma siguroi kultura dhe durimi im

Fituesi i Big Brother VIP Kosova 2, Lumbardh Salihu, ka treguar arsyet se cilat mendon që janë arsyet që ai ka fituar.

Ai ka thënë ka treguar durim dhe kulturë në lojën e tij.

“Nga dita e parë unë kam ra e jom zgju, nuk jam dorëzuar asnjëherë. Kam krijuar dinamika dhe e kam luajtur lojën fer, kështu që kam treguar edhe kulturë”, ka thënë Salihu.


Shtuar 9.02.2024 23:04