Habit konkurrentja e “Love Story 2”: E vështirë të kesh burrin e ardhshëm dhe vjehrrin në një vend (VIDEO)

“Talk Show” i fromatit të dashurisë “Love Story” ka nisur nën drejtimin e Eni Shehut dhe në panelin e opinionistëve janë Zhaklin Lekatari dhe Xhensila Pere. Me nisjen e tij, konkurrentët janë prezantuar dhe më mirë me publikun.

Të pyetura nga Eni Shehu se a kishin emocione nga djemtë apo nga prania e Robertit, babait të Kristit në emision, Kleona i ka habiur të gjithë me përgjigjen.

Kleona: E vështirë të kesh edhe burrin e ardhshëm, edhe vjehrrin në emision.
Eni Shehu: Kur e ndjeve në çfarë momenti?
Kleona: Nuk e ndjeva…

Liljana: Për Robertin është një moment shumë i vështirë pasi përfshihet jeta e tij personale me atë profesionale dhe është komplet një përplasje. Mendoj se duke e njohur Robertin si personalitet, mendoj se do të jetë tepër objektiv dhe do ta gjykojë gjënë me objektivitet.
Kristi: Më erdhi shumë çudi që nuk bënë fare komente në lidhje me këtë situatë, që nuk bënë as komente për këtë fakt.
Liljana: Është një gjë që bie në sy më shumë seç duhet, por mua më pëlqen shumë si fenomen
Eni Shehu: A ju ka ndodhur gjithmonë vajza që kur shkoni në një takim me një djalë takoheni me “vjehrrin” direkt?
Liljana: Nuk ndodh asnjëherë që në gjithë linjën e dashurisë me një mashkull të të ndjekë personi, vjehrri potencial.
Eni Shehu: Ju e quani në ndihmesë apo një pengesë këtë?
Liljana: Jo, sepse kështu është formati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV KLAN (@rtvklan)


Shtuar 17.11.2021 12:15