Donaldi tregon sa lidhje ka patur, si reagon Beatrix (VIDEO)

Një lojë që përfshin vetëm dy çiftet e shtëpisë është zhvilluar mbrëmjen e djeshme në shtëpinë e Big Brother Vip. Ata do t’i drejtojnë njëri-tjetrin pyetje të përzgjedhura rastësisht dhe do të kenë disa sekonda kohë që të shkruajnë përgjigjet e tyre.

Në një pyetësor të organizuar nga “Vëllai i Madh”, Donaldi dhe Beatrix i kanë drejtuar njëri-tjetrit pyetje për të kuptuar se sa mirë e njohin ata njëri-tjetrin.

Pyetja ishte sa sa lidhje kanë pasur edhe Donaldi u përgjigj duke thënë se ka pasur tre lidhje që nga gjimnazi e deri tani.

“3 domethënë, ok”, tha Beatrix duke tundur kokën.


Shtuar 17.12.2021 13:30