Do të festonte sot 45 vjetorin, Dr.Flori përkujtohet me mall nga e bija

Ai sot do të festonte ditëlindjen e 45-të. Bëhet fjalë për Dr.Florin, i cili u nda nga jeta në nëntor të 2014-ës. Ishte një humbje e madhe për artin shqiptar dhe e pabesushme për miqtë e shokët e tij.

Edhe pas 10 vitesh pas humbjes së tij, ai mbetet një figurë e paharruar, dhe miqtë e për më tepër familjarët e kujtojnë me mall.

Vajza e tij Kaltrina e ka kujtuar me dy foto të veçanta me babain.


Shtuar 28.02.2024 15:58