20 vite nga krismat e para në Malësinë e Sharrit

Shkruan:

Sot me 14 Mars shënojmë 20-vjetorin e jehonës së krismave të para të fillimit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Malsinë e Sharrit – Brigada 112 “Mujdin Aliu”

Marsi i vitit 2001 mbetet përvjetor i krenarisë. Përvjetori i krismave të para të lirisë në zonën e Tetovës, krisma që rikthyen dinjtetin e nëpërkëmbur, krismat që rikthyen krenarinë dhe trasuan shpresat e ardhmërisë së brezave që vijnë. Përvjetor i qëndresës dhe rezistencës së pathyer.

Lavdi dëshmorëve të Kombit ??!
Qoftë i përjetshëm kujtimi i tyre!

 

May be an image of 8 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme

 

May be an image of 6 njerëz dhe ambiente të jashtme


Shtuar 14.03.2021 22:03