Ziejini gjethet e kësaj bime dhe hidheni lëngun në lavatriçe, arsyeja është e thjeshtë

Nëse jeni në raftin e detergjenteve në supermarket, e dini që është e vështirë të zgjidhni. Midis aromave të ndryshme dhe paketimit shumëngjyrësh, është e vështirë të kuptosh se cili vërtet është më i miri.

Hedera për fat të keq ende mund të konsiderohet si një bimë helmuese. Në larje, megjithatë, ka veti pastruese që e bëjnë atë një detergjent efektiv pa helmuar asgjë dhe askënd! Miqtë e mjedisit do të jenë të lumtur të mësojnë se ekziston një alternativë natyrore.

Shiko videon:

Shtuar 24.06.2022 07:18