Vera erdhi, 5 aksesorët minimalistë qe do të ndryshojnë çdo veshje (FOTO LAJM)

Nuk ka rëndësi sa të thjeshtë dhe minimalistë jeni gjatë vitit, vera domosdoshmërisht kërkon që stili dhe prakticiteti të bashkëjetojnë në një kombinim të vetëm! Temperaturat e larta nuk përballohen ndryshe, por sado minimalistë të jeni, sigurohuni ta bëni me elegancë!

Nëse zgjidhni një veshje fare të thjeshtë, sigurohuni ta plotësoni me aksesorë po aq të thjeshtë që kanë fuqinë ta ndryshojnë komplet pamjen tuaj. Çfarë na duhet këtë sezon? 5 gjëra për të mos shpenzuar kot!

Shtuar 12.06.2021 15:52