Mos blini fileto pule që kanë këtë pamje

Fileto e pulës konsiderohet një burim shumë i mirë proteinash për ata që janë të kujdesshëm në dietën e tyre ose duan të humbin disa kilogramë. Vetëm vitet e fundit ka pasur një rritje të përqindjes së yndyrës së shpendëve, e cila në SHBA arrin në 224%.

Organizata Botërore e Dhembshurisë për Bujqësinë për Përmirësimin e Kushteve dhe Praktikave në Fermat e Mëdha të Blegtorisë ka publikuar një video ku shpjegon kur një fileto pule ka më shumë yndyrë seç duhet.

Sipas ekspertëve, sa më të mëdha dhe më të dukshme të jenë vijat e bardha, aq më e keqe është cilësia e pulës, pasi përqindja e proteinave ulet ndjeshëm./abcnews.al


Shtuar 16.11.2021 10:54