Pse nuk mund të flemë gjumë pa një mbulesë, edhe në një natë të nxehtë?

Ju e gjeni veten shpesh duke u përpjekur për të fjetur natën dhe e vetmja gjë që ju ndihmon është një batanije. Duket se pas momentit kur mbuloheni, mund të flini menjëherë, edhe nëse është shumë vapë. Ka disa arsye pse jeni kaq të lidhur me to dhe më poshtë ju sjellim disa prej tyre sipas ‘Bright Side’:
1-Rregullon temperaturën e trupit tuaj.
2-Batanijet janë pjesë e rutinës suaj të gjumit që prej kur keni qenë fëmijë.
3-Batanijet ulin stresin dhe panikun.
4-Me batanije ndiheni të mbrojtur gjatë orëve që flini gjumë.
5-Batanijet iu ndihmojnë të bini më shpejt në gjumë se zakonisht për shkak të komfortit të tyre.

Shtuar 25.06.2021 16:18

Tags: ,