Korsetë dhe 7 trende të tjera që po bëjnë namin këtë sezon, sipas TikTok! (FOTO LAJM)

Të gjithë e dimë se TikTok ka fuqinë të na mbajë më orë të tëra përpara ekranit, pa e kuptuar fare si kalojnë minutat, prandaj nuk është çudi që mes gjithë miliona përdoruesve që krijojnë video në lidhje me modën, të përcaktohen edhe trendet më të mira të sezonit. Ekspertët e modës nga Who What Wear kanë përzgjedhur më të rëndësishmet:


Shtuar 28.04.2021 14:51