Ekspertët e modës rikthejnë pardesynë e famshme! Si ta kombinoni

Me motin që duket një herë si verë dhe një herë si vjeshtë, kthimi i “trench coats” është fiks ai që na duhej. Këto pardesy janë të lehta, por mjaftueshëm për të na mbajtur ngrohtë. Më poshtë gjeni 8 kombinime të thjeshta, me veshje që thuajse të gjithë i keni në garderobë.

Shtuar 27.04.2021 13:53