9 lloje fustanesh për të cilat do t’ju pyesin të gjithë: Ku e gjete? (FOTO LAJM)

S’kemi kurrë mjaftueshëm fustane për verë. Duhet gjithnjë edhe “një tjetër” që të duket i shtrenjtë dhe në të njëjtën kohë të jetë i rehatshëm dhe me çmim të përballueshëm. E kemi fjalën për atë llojin e fustanit të cilin kush jua sheh, pyet: “Ku e ke marrë këtë?”

Nëse kërkoni me zgjuarësi, do t’i gjeni sa hap e mbyll sytë. Marka ekonomike si H&M, Zara, etj, na e thjeshtojnë gjithnjë punën!


Shtuar 18.06.2021 14:38