6 trende të vjetra që janë rikthyer fuqishëm këtë vjeshtë/dimër (FOTO LAJM)

Si gjithçka tjetër, edhe moda bën xhiron e saj nëpër vite dhe kthehet sërish! Nuk ekziston në të vërtet një trend “i ri”. Janë thjesht përditësime ose rikthime të atyre elementeve që dinë t’i rezistojnë kohës.

Çfarë është rikthyer fuqishëm këtë sezon?

Ndiqni galerinë e mëposhtme:


Shtuar 28.10.2021 13:40