5 rregulla për një mbrojtje të sigurt nga dielli

Aplikimi i kremit kundër diellit është i domosdoshëm, dhe për këtë arsye, duhet të dini disa këshilla themelore për të siguruar mbrojtjen e duhur.

Aplikoni kremin kundër diellit 20-30 minuta para se të dilni

Kjo lejon që përbërësit të absorbohen dhe aktivizohen për të mbrojtur lëkurën.

Aplikoni sasinë e duhur

Për trupin e një të rrituri, ekspertët rekomandojnë 2 lugë të mëdha krem ndërsa për fytyrën një lugë çaji.

Zgjidhni një krem mbrojtës që është rezistent ndaj ujit

Përbërjet përkatëse janë rezistente ndaj ujit dhe djersës na mbajnë të sigurt më gjatë.

Riaplikojeni produktin çdo dy orë

Sidoqoftë, pas notit, fshirjes me peshqir ose ushtrimit, vendoseni sërish kremin.

Shmangni ekspozimin në diell nga ora 12 e mëngjesit deri 4 pasdite

Gjatë kësaj fashe orare, rrezet e diellit janë më të forta dhe asnjë krem ​​mbrojtës nuk mund të na mbrojë 100 përqind.


Shtuar 27.07.2021 14:37