Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, ministri Hasani: Përshëndes rezultatin historik të shqiptarëve

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani ka reaguar për rezultatin e zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut.

Ai ka përshëndetur rezultatin historik të shquptarëve në këto zgjedhje dhe u shpreh se e ardhmja lëviz drejt Bashkimit Europian.

“Përshëndes rezultatin historik të shqiptarëve në zgjedhjet e 8 Majit 2024 në Maqedoninë e Veriut.

Për të gjithë ne, e tashmja ka vetëm një emërues të përbashkët: bashkëjetesën mes etnive, feve e kulturave në harmoni e respekt të ndërsjellë.

E ardhmja lëviz vetëm në një kah: drejt Bashkimit Europian dhe familjes së vendeve demokratike”, shkruan Hasani.


Shtuar 9.05.2024 10:10