Zakonet e mëngjesit që duhet t’i ndryshoni nga nesër

Shkenca vazhdimisht evoluon dhe zbulon se disa gjëra që ne i konsideronim si normale mund të jenë të dëmshme për shëndetin tonë. Dhe mund të mos jetë e lehtë të ndryshosh zakonet, por ia vlen të përpiqesh të fillosh ditën në mënyrën më të mirë!

Cilat janë zakonet që duhet të ndryshoni:

-Mos lini ditën pa planifikuar

-Mos e merrni celularin në dorë sapo zgjoheni

-Mos e bëni “snooze” alarmin në mëngjes

-Mos lexoni menjëherë lajmet në mëngjes

-Pini ujë, pastaj kafe

-Shkoni në punë për t’u zhvilluar profesionalisht./albeu.com


Shtuar 19.07.2021 22:59