Vota e Shqiptarëve/ Rezultatet live në Euronews Albania

Euronews Albania do të përcjellë në kohë reale, votë pas vote, rezultatet e zgjedhjeve të 25 prillit.

Si kanë votuar shqiptarët si do të ndahen mandatet e qarqeve dhe kush do t’i fitojë këto zgjedhje?

Euronews.al, nga smartphoni apo kompjuteri juaj do mund të ndiqni në rezultatet në të 12 qarqet; Tirana, Durrësi, Vlora, Kukësi, Korca, Gjirokastra, Dibra, Fieri, Elbasani, Shkodra, Berati, Lezha.

Një ndërfaqe e thjeshtë, e shpejtë, interaktive me të dhënat për votën e shqiptarëve.

Informohu shpejt dhe saktë në Euronews.al! Euronews Albania | Euronews Albania http://rezultate.euronews.al/#/zgjedhjet/2021/rezultate


Shtuar 25.04.2021 12:23