Vlonjatët nuk tradhtojnë Ramën, sa prej tyre i besuan sërish votën

Edhe në qytetin e Vlorës po vijon numërimi i fletëve të votimit teksa sipas përditësimit të orës 05:21 janë numëruar 101 nga 445 kuti votimi.

Sipas të dhënave zyrtare të KQZ prej tyre, kryeson PS me 57.85 % e ndjekur nga PD me 32.38 % dhe LSI me 6.24 %

Ndërkohë vijon numërimi i votave në të gjitha qarqet në vend dhe do të përditësohet në vazhdim.

Shtuar 26.04.2021 05:45