VIDEO/ “Qytetarët” shënojnë dhe të dytin, Haaland nuk “fal” as Leeds

Me nisjen e pjesës së dytë, djemtë e Manchester City nuk kanë vonuar aspak dhe kanë çuar shifrat në 0-2.

Pas një aksioni të bukur ekipor, Haaland realizon duke e çuar topin drejt e në rrjetë.

SHIKONI GOLIN: 


Shtuar 28.12.2022 22:16