U godit nga stuhia e borës, zhbllokohet Qafë Plloça (VIDEO)

Pas një ore bllokim si pasojë e stuhisë së borës, Qafa e Plloçës është rihapur sërish.

Më herët u raportua se stuhia e dëborës kishte bllokuar mjetet e vogla dhe mjetet e tonazhit të rëndë.

Pasi borëpastruesja ka hapur rrugën, policia ka lejuar qarkullimin normal të automjeteve.


Shtuar 21.03.2021 22:58