Turi i 81 çiklistik i Shqipërisë, policia njofton masat, ja rrugët që bllokohen

Ditën e nesërme, në vendin tonë do të zhvillohet turi i 81 çiklistik të Shqipërisë në 4 etapa, me itinerar të përgjithshëm 723 km rrugë për kalim publik.

Përmes një komunikate Policia e Shtetit kërkon mirëkuptimin dhe bashkëpunimin e qytetarëve për shmangien e rrugëve ku zhvillohen garat çiklistike.

Gjithashtu ka bërë publike edhe akset të cilat do të jenë të bllokuara deri në përfundm të turit në Tiranë edhe në disa qytete të vendit.

Akset e bllokuara do të jenë:

Aktviteti çiklistik starton me etapën e parë, ne orën 12.00 të datës 20.05.2024, nga sheshi “Skenderbej”, Tiranë dhe përfundon në Korçë.

Etapa e dytë starton në orën 12.00 të datës 21.05.2024, nga Korça dhe përfundon në Elbasan.

Etapa e tretë starton në orën 12.00 të datës 22.05.2024, nga Elbasan-Kuçovë-Ura vajgurore-Lushnjë dhe përfundon në Vlorë.

Etapa e katërt starton në orën 12.00 të datës 23.05.2024, nga Vlora-Lumi i Vlorës-Himarë dhe përfundon në Llogara.

Etapa e pestë dhe e fundit starton në orën 10.00 të datës 24.05.2024, nga Vlora dhe përfundon në Fier.


Shtuar 19.05.2024 15:15