Trageti përplaset me bankinën, pasagjerët kalojnë natën në portin e Durrësit

Erërat e forta të regjistruara në vend kanë bërë që trageti i linjës Durrës-Bari, Venturies Ferries, të përplaset me bankinën.

Ai u përplas disa orë para nisjes e për pasojë shumë prej pasagjerëve kanë mbetur në terminal.

Disa persona kanë arritur marrëveshje me kompaninë e biletave dhe e kanë shtyrë udhëtimin për një ditë tjetër, por ata që kanë mbetur në terminal, nuk kanë marrë mbrapsht as paratë e biletave.

Ky është incidenti i dytë që ndodh në portin e Durrësit brenda pak javësh./albeu.com/