Tentoi të vetëdigjej në shesh, 40-vjeçari rezulton me probleme mendore

Sot në sheshin “Skënderbej” një person i identifikuar si Besim Grosha, ka tentuar të vetëdigjet me benzinë.  Incidenti u parandalua, dhe rezulton se 40-vjeçari ishte me probleme mendore.

BË raporton se, Grosha është i pajisur me kartele mjekësorë nga spitali Nr.5. Pas arrestimit, ai është dorëzuar spitalit për trajtim mjekësor./albeu.com


Shtuar 13.05.2021 14:07